Työelämätaidot – Selviytymisopas muuttuvassa työelämässä

Kipinäkansikuva Työelämätaidot -selviytymisoppaan tekemiseen on syntynyt kesäduuni-kampanjan myötä. Olemme hankkineet useille sadoille nuorille työpaikan. Ennen kuin päästämme nuoret töihin, koulutamme heidät. Kerromme, miten työpaikoilla pitää käyttäytyä, mitä pitää tietää. Välillä on sellainen olo, että muistiko sitä sanoa kertoa kaiken olennaisen? Voi, kunpa kukaan ei mokaisi ja menettäisi työpaikkaansa, ainakaan tietämättömyyden takia.

”Työelämätaidot – Selviytymisopas muuttuvassa työelämässä” on kaukaista sukua Sudenpentujen käsikirjalle tai Linnunradan Käsikirja-liftareille teoksille. Kirja on kevyt luettava, selailtava, 36-sivuinen napakka opas nykypäivän työelämään. Siinä on kaikki perustiedot työelämästä – tietoa mm. verokorteista, työsopimuksista, salassapitoasioista. Lisäksi kirja haastaa lukijaansa miettimään, miten tehdä oma myyntipuhe, miten hyödyntää omia verkostojaan työnhaussa. Kirjassa on mukana muutama tehtävä, joiden avulla voi harjoitella työnhakutaitoja.

Kun uudet työpaikat syntyvät pieniin yrityksiin, muuttuu yhä tärkeämmäksi asenteen merkitys. Yhä useammin työnantaja etsii hyvällä asenteella omaavaa työntekijää, eikä niinkään osaajaa. Taidot voi aina oppia, jos asenne on kohdillaan.

Kirjan kohderyhmänä ovat työelämässä omaa paikkaansa etsivät. Työelämätaidot- selviytymisopas käy erittäin hyvin oppimateriaaliksi ja keskustelun herättäjäksi.

Hinta yksittäiskappaleelle on 12,90 € (sis. alv 10%). E-kirja 8,40 € (sis. alv 24%)

Useampia teoksia tilatessa pyydä tarjous erikseen.

Tee tilaus osoitteeseen heidi.alariesto@sijaishaltija.fi. Ilmoita määrä ja yhteystietosi.