Joulupukin kotiluola SantaPark muuttuu 6.11.2018 kokonaan oppilaitosten ja ammattien esittelyareenaksi, kun Sulla on talenttii! -koulutusmessut kokoaa yhteen alueen Lapin alueen koululaiset ja opiskelijat. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran, ja paikalle saatiin yli 1000 kiinnostunutta nuorta.

SantaParkin luola tarjoaa mahdollisuuden tutustua aivan uusin silmin eri oppilaitoksiin. Piparilassa esitellään herkullisia taidonnäytteitä, Angry Birds -puistoon rakentuu toiminnallinen seikkailurata, lavalla taidonnäytteitä esitellään erilaisin näytöksin. Mukana messuilla on monia nuorten kanssa toimivia tahoja esittelemässä omaa toimintaansa.

Toivotamme tapahtumaan tervetulleeksi kaikki ysiluokkalaiset, lukiolaiset ja ammatttikoulun opiskelijat! Emme unohda myöskään korkeakouluopiskeiljoita. Opintojen ohella voit tehdä mm.matkailualalla keikkaa, keittiöhommia tai vaikka puhelinmyyntiä. Ovet ovat avoinna myös opiskelijoiden vanhemmille ja aikuisopintoja suunnitteleville.

 

Päivän ohjelma:

10:00             Hullu Hullumpi Yläasteen tekijä Tuomas Toivainen kertoo, miten hänestä tuli animaattori

Ständipaikkoja on vielä vapaana! Mikäli olet kiinnostunut tulemaan paikalle esittelemään jonkin oppilaitoksen, yrityksen tai järjestön toimintaa, niin vielä mahtuu hyvin mukaan! Odotamme paikalle 1500 erilaisista opiskelu- ja työmahdollisuuksista kiinnostunutta nuorta.

Tehdään Lapin alueen nuorille mielenkiintoiset ja persoonalliset messut porukalla!

Ständivaraukset ja lisätietoja: https://goo.gl/forms/TXvKpnNRmGrGye6h2

Heidi Alariesto, 045 3133 533/ heidi.alariesto@sijaishaltija.fi

Seuraa messuja facebookissa

KOULUTUSMESSUILLA MUKANA 

USEITA OPPILAITOKSIA

 

 

talenttii_ban851x315