Sulla on talenttii! SantaPark 9.11.2017

Joulupukin kotiluola SantaPark muuttuu 9.11.2017 kokonaan oppilaitosten ja ammattien esittelyareenaksi, kun Sulla on talenttii! -koulutusmessut kokoaa yhteen alueen Lapin alueen koululaiset ja opiskelijat.

SantaParkin luola tarjoaa mahdollisuuden tutustua aivan uusin silmin eri oppilaitoksiin. Piparilassa esitellään herkullisia taidonnäytteitä, parkkipaikka täyttyy koneista ja ajoneuvoista, Angry Birds -puistoon rakentuu toiminnallinen seikkailurata, lavalla taidonnäytteitä esitellään erilaisin näytöksin. Mukana messuilla on monia nuorten kanssa toimivia tahoja esittelemässä omaa toimintaansa.

Toivotamme tapahtumaan tervetulleeksi kaikki ysiluokkalaiset, lukiolaiset ja ammatttikoulun opiskelijat! Emme unohda myöskään korkeakouluopiskeiljoita. Opintojen ohella voit tehdä mm.matkailualalla keikkaa, keittiöhommia tai vaikka puhelinmyyntiä. Ovet ovat avoinna myös opiskelijoiden vanhemmille ja aikuisopintoja suunnitteleville.

Koulutusmessujen pääpuhujina ovat Angry Birds-pelit luoneen Rovion Peter Vesterbacka, sekä Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen.

Päivän ohjelma:

9:00                    Koulutusmessut avautuvat yleisölle

9:30                    Ammattiesittelyt alkavat tonttukoulussa

10:00                  Päälavalla Lapin Urheiluopiston tanssialan opiskelijat

11.00                   Päälavalla Luova Laboratorio, Martta & Sami

12:00                  Päälavalla Peter Vesterbacka, Rovio

13.00                  Päälavalla Lapin Urheiluopiston tanssialan opiskelijat

13:15                   Päälavalla Mikael Pentikäinen, Suomen Yrittäjät

14:00                  Päälavalla Luova Laboratorio, Martta & Sami

19:00                  Koulutusmessut päättyvät

Ständipaikkoja on vielä vapaana! Mikäli olet kiinnostunut tulemaan paikalle esittelemään jonkin oppilaitoksen, yrityksen tai järjestön toimintaa, niin vielä mahtuu hyvin mukaan! Odotamme paikalle 1500 erilaisista opiskelu- ja työmahdollisuuksista kiinnostunutta nuorta.

Tehdään Lapin alueen nuorille mielenkiintoiset ja persoonalliset messut porukalla!

Ständivaraukset ja lisätietoja:

Heidi Alariesto, 045 3133 533/ heidi.alariesto@sijaishaltija.fi

KOULUTUSMESSUILLA MUKANA